Maitinimas
Maistą gaminame vietoje, todėl jis visuomet šviežias, taip pat turime galimybę kontroliuoti produktų kokybę.
Pusryčiams dažniausiai valgome pieniškas košės, omletus, blynelius, šalia susitepam sumuštinukų su dešra, paštetu, varške ar sūriu, užgeriam arbata arba kakava. Pusryčiaujame apie 9 val.
Priešpiečiams skanaujame vaisius - obuoliai, kriaušės, bananai, melionai, nektarinai... taip pat nusiskutam ir daržovių - dažniausia - morkytė. Priešpiečiai pasistiprinimas prieš užsiėmimus lauke - apie 11 val.
Pietaujam apie 12 val. Visuomet verdam sriubytę – iš daržovių mėsišką arba pienišką, antras karštas patiekalas (vištienos, jautienos, kiaulienos, žuvies patiekalai su garnyru - bulvių arba grūdų košėmis ir daržovėmis, bulviniai ar miltiniai patiekalai su mėgstamais padažais), duona ir gėrimas (sultys - slyvų, įvairių vaisių ir uogų, pagal sezoną verdam kompotukus, kefyras).
Vakarienė – miltiniai arba varškės virti patiekalai su uogienėm arba sviesto/grietinės padažais, pieniškos dešrelės su daržovėm, sumuštinukai, varškytės arba jogurtai su sausainiais, bandelėm arba riestainiais, geriam kakavą, arbatą arba geriamus jogurtukus. Vakarieniaujam apie 16 val.
Sudarytas kiekvienos savaitės valgiaraštis skelbimų lentoje.
Pusryčiams dažniausiai valgome pieniškas košės, omletus, blynelius, šalia susitepam sumuštinukų su dešra, paštetu, varške ar sūriu, užgeriam arbata arba kakava. Pusryčiaujame apie 9 val.
Priešpiečiams skanaujame vaisius - obuoliai, kriaušės, bananai, melionai, nektarinai... taip pat nusiskutam ir daržovių - dažniausia - morkytė. Priešpiečiai pasistiprinimas prieš užsiėmimus lauke - apie 11 val.
Pietaujam apie 12 val. Visuomet verdam sriubytę – iš daržovių mėsišką arba pienišką, antras karštas patiekalas (vištienos, jautienos, kiaulienos, žuvies patiekalai su garnyru - bulvių arba grūdų košėmis ir daržovėmis, bulviniai ar miltiniai patiekalai su mėgstamais padažais), duona ir gėrimas (sultys - slyvų, įvairių vaisių ir uogų, pagal sezoną verdam kompotukus, kefyras).
Vakarienė – miltiniai arba varškės virti patiekalai su uogienėm arba sviesto/grietinės padažais, pieniškos dešrelės su daržovėm, sumuštinukai, varškytės arba jogurtai su sausainiais, bandelėm arba riestainiais, geriam kakavą, arbatą arba geriamus jogurtukus. Vakarieniaujam apie 16 val.
Sudarytas kiekvienos savaitės valgiaraštis skelbimų lentoje.